Vakantiehuis, appartement of villa aan zee?
20.000 vakantiehuizen en villa's aan zee!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Koksijde

Omschrijving van de badplaats Koksijde

Koksijde is een plaats provincie West-Vlaanderen en telt ruim 21.000 inwoners.
Een vakantie naar Koksijde-Oostduinkerke is een aanrader voor iedereen die van de zee houdt, van uitgestrekte natuurgebieden met onder meer de Hoge Blekker en de hoogste duin van de Vlaamse Kust en zijn unieke kustarchitectuur.
De mooie landschappen en de gezonde lucht nodigen je uit voor gezellige fietstochten in Koksijde-Oostduinkerke en de regio. Geniet van de gezellige terrasjes, de mooie winkels en de prima restaurants. Verder heeft Koksijde een gezellige Zeedijk en een gezellige sfeer.
Verkies je een wandeling of fietstocht door de ongerepte natuur?
Bijna dagelijks organiseert de dienst Toerisme wandelingen onder begeleiding in de natuurgebieden en aan het strand. En er zijn verschillende uitgestippelde fietsroutes.
De visserijfolklore leeft nog steeds in Oostduinkerke, een deelgemeente van Koksijde, de enige plaats ter wereld waar garnalen worden gevangen te paard.
In de directe omgeving zijn er diverse musea.
In de centra Koksijde-aan-Zee, Oostduinkerke-aan-Zee en Sint-Idesbald zijn bijna alle winkels.

Zoek nu uw favoriete vakantiehuis »

Stranden

Koksijde heeft een prachtig strand en duinen. Het ligt dan ook zeer fraai aan de Belgische kust. De stranden zijn mooi en redelijk breed, op topdagen is het er druk. Er zijn veel cafe's en terrassen, zowel aan het strand als in het centrum. In de directe omgeving en iets verder van het strand zijn er diverse musea. Ook het land iets verder van de kust is mooi.
De gehele Vlaamse kust kent een gematigd maritiem klimaat. De warme golfstroom uit de Atlantische oceaan zorgt ervoor dat de kust minder onder invloed staat van de stevige westen en zuidwestelijke winden.

Honden

Er geldt een verbod op toegang met honden op het strand en in het strandwater tussen 1 juni en 15 september, met uitzondering van een strook niet bewaakt strand en strandwater (tussen het verlengde van de Bettystraat in Koksijde en de Middenlaan in Oostduinkerke), waar het wandelen met de hond aan de riem wordt toegelaten tussen 19 en 24u. Honden mogen niet rondzwerven op het strand, ze moeten altijd aangelijnd zijn.

Bezienswaardigheden/evenementen

 • De site Ten Duinen 1138 met de resten van de abdij Onze-Lieve-Vrouw Ten Duinen van de cisterciënzers. Vlakbij ligt de Zuid-Abdijmolen en de abdijhoeve Ten Bogaerde
 • Nationaal Visserijmuseum (deelgemeente Oostduinkerke)
 • Paul Delvaux Museum (deelgemeente Sint-Idesbald)
 • Het ambachtsmuseum 't Krekelhof (een grote collectie unieke objecten en rariteiten)(deelgemeente Sint-Idesbald)
 • Het Florishof (deelgemeente Oostduinkerke)
 • Het museum voor sleutel en slot (deelgemeente Oostduinkerke)
 • Plopsaland de Panne
 • Markten:
  Markt Zeelaan: elke vrijdagmorgen van 7.00 tot 13.00 uur van paasvakantie t/m 30 september (van 1 oktober tot en met de vrijdag vóór de Paasvakantie: van 8 tot 13 uur)
  Markt Groenendijk Bad: elke dinsdag van 6 tot 13 uur van 1 april tot en met 31 oktober
 • De kusttram die naar ieder plaatsje aan de Belgische kust rijdt.

Appartement in Koksijde of vakantiehuis Koksijde huren?

Via deze site boekt u eenvoudig en online een vakantiehuis Belgische kust, bijvoorbeeld in Koksijde.
Ga nu naar ons uitgebreide aanbod accomodaties Belgische kust Koksijde

VVV kantoor

Toerisme
Zeelaan 303
8670 Koksijde
Tel. +32 (0)58 51 29 10
Fax +32 (0)58 53 21 22

Copyright 2018 Vakantiehuizen-aan-zee.com - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Tips - Reisverzekering - Duurzaamheid - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Huisje aan zee huren, Vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuisjes kust, Bungalow kust, Villa aan zee, Appartement aan zee, vakantiehuisjes aan zee Nederland, Vakantiehuisjes aan zee, Vakantiehuisje aan zee, Last minutes aan zee, Côte d'Azur, Vakantiehuis Bretagne

appartement aan zee, vakantiehuis aan zee, Last minutes aan zee vakantiehuis, villa, appartement, Villa huren met zwembad, villa aan zee, vakantieparken aan zee, vakantiepark aan zee, Vakantie aan zee, vakantie aan zee in Nederland houden, Aan zee vakantiehuis, villa, appartement. Vakantiehuizen en appartementen met zeezicht, Vakantiehuizen aan zee, huisdieren, toegestaan. Aan zee vakantie, Vakantiehuizen villa's aan zee 12 personen, 12-persoons villa, vakantiehuis aan zee, Vakantiehuis aan zee , Villaparken aan zee, aan zee vakantiehuis 8 personen, 6-persoons Vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, kust 6 personen, vakantieparken, hogenboom, roompot, rcn, vakantieparken, Lastminute vakantiehuizen, Vakantiehuisje aan zee huren, Vakantiehuis aan de Belgische kust huren, huisje aan zee huren | huisjes aan zee te huur, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuis aan zee huren, 10 persoons vakantiehuizen | vakantiehuis aan zee, vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, villa aan zee | villa aan zee huren, vakantiehuis aan zee | vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuis Bergen Aan Zee | vakantiehuisjes aan zee huren, vakantiehuis Terschelling | vakantiehuizen Waddeneilanden, Vakantiehuis huren | particuliere vakantiehuizen Texel, Vakantiehuis Julianadorp aan Zee, vakantiehuis aan zee voor bruiloft | huwelijksreis