Vakantiehuis, appartement of villa aan zee?
20.000 vakantiehuizen en villa's aan zee!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Vakantiehuizen aan zee (algemene informatie)

Unieke website en uniek aanbod!

Vakantiehuizen aan zee is een unieke website van www.a-vakanties.nl

Bij vakantiehuizen aan zee kun je online fantastische vakantiehuizen aan zee, appartementen aan zee, villa’s, bungalows en landhuizen boeken. Deze accommodaties aan zee liggen op de mooiste plekjes aan zee in Nederland, België, Spanje, Frankrijk, Italië en alle andere landen van Europa waar er zee, zon en strand is. Ook hebben wij een aanbod accommodaties dat aan een meer ligt.

Vakantiehuizen aan Zee is een website van A Vakanties

A Vakanties is een professionele en servicegerichte internet reisorganisatie waar deskundigheid, betrouwbaarheid en service voorop staan. Met meer dan 1.000.000 bezoekers per jaar en 20 websites is A Vakanties één van de grotere spelers in de internet reisbranche. A Vakanties doet alleen zaken met betrouwbare reisorganisaties zoals Belvilla, Interhome, Novasol, Topic Travel en De Europeesche Verzekeringen.

A Vakanties is gespecialiseerd in onder andere last minutes, vakantiehuizen, groepsverblijven, bed and breakfast en reisverzekeringen.

Bij A Vakanties staat betrouwbaarheid en een goede service voorop. De websites van A Vakanties zijn professioneel en het aanbod is altijd actueel. A Vakanties bestaat sinds 2008.

A Vakanties is ook gespecialiseerd in groen reizen, groene reisverzekeringen en duurzaam toerisme.

Zie voor meer informatie over A vakanties en haar websites, www.a-vakanties.nl

Uitstekende Service

U kunt online en 24 uur per dag een vakantiewoning of groepsaccommodatie boeken via deze website. U kunt echter ook rekenen op een uitstekende service. Zo zijn wij altijd op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 16:00 uur en krijgt u direct een deskundige medewerker aan de lijn. Dus u krijgt geen cal center medewerker aan de telefoon.

Indien u een vraag per e mail aan ons stelt, proberen wij die vraag dezelfde dag nog te beantwoorden. Wij beantwoorden ook uw mailtjes in de avonduren en in het weekend.

Heeft u een vraag over een bepaalde accommodatie dan nemen wij altijd contact op met de betreffende touroperator of huiseigenaar en bellen of mailen u zo snel mogelijk terug.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste accommodatie. Deze zoekservice is gratis en geheel vrijblijvend. Maak gebruik van deze service!

Deskundigheid medewerkers

Onze medewerkers zijn deskundig en u graag van dienst. Zij helpen u graag bij het zoeken van de perfecte vakantiewoning of groepsaccommodatie.

Hart voor het milieu en de natuur

Wij vinden het milieu heel belangrijk. Daarom werken wij samen met de Stichting Trees for All en wordt er bij ieder geboekt vakantiehuis of groepsverblijf namens A Vakanties een boom aangeplant. Deze aanplant van bomen zorgt niet alleen voor klimaatcompensatie maar zorgt ook voor duurzame werkgelegenheid. Zo gaan een fijne vakantie en een beter milieu hand in hand.

Groene Reisverzekering

Wij zijn de initiator van "De Groene Reisverzekering" Dit is een doorlopende reisverzekering voor particulieren, welke door ons in samenwerking met De Europeesche en Intrasurance is ontwikkeld.

Deze groene doorlopende reisverzekering zorgt voor klimaatcompensatie door de aanplant van bomen terwijl er bij vervangend vervoer, indien mogelijk, een auto met laag brandstofverbruik zal worden ingezet. Deze groene reisverzekering is goed voor het milieu en uw portemonnee. De premie is 10 % lager dan de traditionele doorlopende reisverzekering van de Europeesche. Dit is mogelijk omdat de polisopmaak, administratie en schade zoveel mogelijk digitaal plaats vindt.

Ga voor meer informatie naar de website groene-reisverzekering.nl.

Laagste prijs garantie touroperators

Indien u een vakantiehuis of villa aan zee boekt via vakantiehuizen-aan-zee.com dan betaalt u dezelfde prijs dan als u het vakantiehuis aan zee rechtstreeks via de website van een van de aangesloten touroperators zou boeken. Eventuele vroeg boek kortingen, last minute kortingen en andere kortingen worden volledig aan u verleend en zijn al verwerkt in de huurprijs. Ook berekenen wij geen extra boekingskosten of administratiekosten. Er wordt door ons dus geen toeslag berekend op de huurprijs van vakantiehuizen aan zee en we berekenen zelf ook geen boekingskosten. U heeft de keuze uit het aanbod van meer dan 10 gerenommeerde touroperators! Veel voordeel en gemak voor u bij het zoeken en boeken van een vakantiehuis aan zee of een villa aan zee.

Meer dan 20.000 accommodaties aan zee

Nergens anders vind je een groter aanbod vakantiehuizen aan zee. Verder zoeken hoeft niet meer, de perfecte accommodatie vind je zeker op deze site.

We werken alleen samen met gerenommeerde touroperators

Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat u uw accommodatie boekt bij betrouwbare touroperators. Het is dan ook belangrijk om te weten dat wij alleen samenwerken met betrouwbare en gerenommeerde touroperators. Voorbeelden zijn Belvilla, Bungalownet, Interhome, Topic Travel, Novasol en anderen. Als u via deze site boekt dan krijgt u rechtstreeks van de betreffende touroperator een bevestiging, factuur en overige relevante informatie.

Vakantiehuisje aan zee huren en reisverzekering afsluiten

Op het moment dat je een vakantiehuisje aan zee via deze site boekt, kun je gelijk een voordelige en uitstekende reisverzekering afsluiten. Je kunt ook een zeer goede annuleringspolis afsluiten. Hierbij werken we samen met de Europeesche, de oudste en meest vertrouwde reisverzekeraar van Nederland.

Nederlandse kust

Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van badplaatsen aan de Nederlandse kust, de faciliteiten en uitgaansgelegenheden per badplaats en relevante adressen en tips.

Belgische kust

Op deze website vind je ook de belangrijkste badplaatsen aan de Belgische kust en relevante informatie. Als je een huisje aan de Belgische kust wilt boeken, kan je snel zien wat er in een bepaalde badplaats aan de Belgische kust te doen is. Al onze informatie is, voor zover wij weten actueel. Wij adviseren u echter altijd navraag te doen.

Copyright 2019 Vakantiehuizen-aan-zee.com - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Tips - Reisverzekering - Duurzaamheid - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Huisje aan zee huren, Vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuisjes kust, Bungalow kust, Villa aan zee, Appartement aan zee, vakantiehuisjes aan zee Nederland, Vakantiehuisjes aan zee, Vakantiehuisje aan zee, Last minutes aan zee, Côte d'Azur, Vakantiehuis Bretagne

appartement aan zee, vakantiehuis aan zee, Last minutes aan zee vakantiehuis, villa, appartement, Villa huren met zwembad, villa aan zee, vakantieparken aan zee, vakantiepark aan zee, Vakantie aan zee, vakantie aan zee in Nederland houden, Aan zee vakantiehuis, villa, appartement. Vakantiehuizen en appartementen met zeezicht, Vakantiehuizen aan zee, huisdieren, toegestaan. Aan zee vakantie, Vakantiehuizen villa's aan zee 12 personen, 12-persoons villa, vakantiehuis aan zee, Vakantiehuis aan zee , Villaparken aan zee, aan zee vakantiehuis 8 personen, 6-persoons Vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, kust 6 personen, vakantieparken, hogenboom, roompot, rcn, vakantieparken, Lastminute vakantiehuizen, Vakantiehuisje aan zee huren, Vakantiehuis aan de Belgische kust huren, huisje aan zee huren | huisjes aan zee te huur, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuis aan zee huren, 10 persoons vakantiehuizen | vakantiehuis aan zee, vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, villa aan zee | villa aan zee huren, vakantiehuis aan zee | vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuis Bergen Aan Zee | vakantiehuisjes aan zee huren, vakantiehuis Terschelling | vakantiehuizen Waddeneilanden, Vakantiehuis huren | particuliere vakantiehuizen Texel, Vakantiehuis Julianadorp aan Zee, vakantiehuis aan zee voor bruiloft | huwelijksreis