Vakantiehuis, appartement of villa aan zee?
20.000 vakantiehuizen en villa's aan zee!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Duurzaamheid

Vakantiehuizen-aan-zee.com is een initiatief van A-Vakanties, een organisatie die staat voor duurzaamheid en transparantie. Zo kunt u van ons verwachten dat wij niet alleen duurzaam met onze klanten omgaan maar ook op kantoor duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Zo gebruiken wij op kantoor ecologische schoonmaakmiddelen, biologische koffie en thee en werken we met FSC papier. Lees op onze website www.a-vakanties.nl hoe wij over duurzaam ondernemen denken en hoe we dit in praktijk brengen.

Motto A Vakanties

Ons motto is "vakantie met een goed gevoel". Indien u een vakantiehuis bij ons boekt, draagt u bij aan een schoner milieu. Lees hieronder waarom u bij A-Vakanties een vakantiehuis boekt met een goed gevoel.

Hart voor het milieu en de natuur

Wij vinden het milieu heel belangrijk. Daarom werken wij samen met de Stichting Trees for All en wordt er bij ieder geboekt vakantiehuis of groepsverblijf namens A Vakanties een boom aangeplant. Deze aanplant van bomen zorgt niet alleen voor klimaatcompensatie maar zorgt ook voor duurzame werkgelegenheid. Zo gaan een fijne vakantie en een beter milieu hand in hand.

Groene Reisverzekering

Wij zijn de initiator van "De Groene Reisverzekering". Dit is een doorlopende reisverzekering voor particulieren, welke door ons in samenwerking met De Europeesche en Intrasurance is ontwikkeld.

Deze groene doorlopende reisverzekering zorgt voor klimaatcompensatie door de aanplant van bomen terwijl er bij vervangend vervoer, indien mogelijk, een auto met laag brandstofverbruik zal worden ingezet. Deze groene reisverzekering is goed voor het milieu en uw portemonnee. De premie is 10% lager dan de traditionele doorlopende reisverzekering van de Europeesche. Dit is mogelijk omdat de polisopmaak, administratie en schade zoveel mogelijk digitaal plaats vindt.


  • A-Vakanties
  • Vignet Klimaat
  • Trees for All

Copyright 2018 Vakantiehuizen-aan-zee.com - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Tips - Reisverzekering - Duurzaamheid - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Huisje aan zee huren, Vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuisjes kust, Bungalow kust, Villa aan zee, Appartement aan zee, vakantiehuisjes aan zee Nederland, Vakantiehuisjes aan zee, Vakantiehuisje aan zee, Last minutes aan zee, Côte d'Azur, Vakantiehuis Bretagne

appartement aan zee, vakantiehuis aan zee, Last minutes aan zee vakantiehuis, villa, appartement, Villa huren met zwembad, villa aan zee, vakantieparken aan zee, vakantiepark aan zee, Vakantie aan zee, vakantie aan zee in Nederland houden, Aan zee vakantiehuis, villa, appartement. Vakantiehuizen en appartementen met zeezicht, Vakantiehuizen aan zee, huisdieren, toegestaan. Aan zee vakantie, Vakantiehuizen villa's aan zee 12 personen, 12-persoons villa, vakantiehuis aan zee, Vakantiehuis aan zee , Villaparken aan zee, aan zee vakantiehuis 8 personen, 6-persoons Vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, kust 6 personen, vakantieparken, hogenboom, roompot, rcn, vakantieparken, Lastminute vakantiehuizen, Vakantiehuisje aan zee huren, Vakantiehuis aan de Belgische kust huren, huisje aan zee huren | huisjes aan zee te huur, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuis aan zee huren, 10 persoons vakantiehuizen | vakantiehuis aan zee, vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, villa aan zee | villa aan zee huren, vakantiehuis aan zee | vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuis Bergen Aan Zee | vakantiehuisjes aan zee huren, vakantiehuis Terschelling | vakantiehuizen Waddeneilanden, Vakantiehuis huren | particuliere vakantiehuizen Texel, Vakantiehuis Julianadorp aan Zee, vakantiehuis aan zee voor bruiloft | huwelijksreis