Vakantiehuis, appartement of villa aan zee?
20.000 vakantiehuizen en villa's aan zee!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Huren met zekerheid

Indien u een via deze website een vakantiehuis aan zee huurt, dan wilt u natuurlijk wel zeker zijn dat u dit prachtig gelegen vakantiehuis aan zee huurt bij een betrouwbare reisorganisatie. Wij kunnen u gerust stellen. Indien u via deze website een vakantiehuisje aan zee huurt, dan huurt u deze rechtstreeks bij een betrouwbare en veelal gecertificeerde touroperator. Zo huurt u een vakantiehuis aan zee niet alleen voordelig maar ook met maximale zekerheid.

ANVR

Indien u een vakantiewoning aan zee huurt via deze website en de betreffende touroperators is aangesloten bij de ANVR dan huurt u deze unieke vakantiewoning aan zee met de volgende zekerheden:

Touroperators die bij de ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden. Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten touroperators. Indien u bij ons een vakantiehuisje aan zee huurt waarvan de huiscode met 11, 12, 14 of 18 begint heeft u met een ANVR touroperator te doen. Het gaat hier om Belvilla, Novasol, Interhome en Topic Travel. U huurt uw vakantiehuisje aan zee dan met maximale zekerheid.

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) kent een garantieregeling indien u een vakantiehuisje aan zee gehuurd heeft en de touroperator waar u de vakantiewoning gehuurd heeft in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan. De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom. Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde last minute vakantiewoning aan zee van doen hebben, worden mogelijk vergoed. Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie. Indien u via deze website een vakantiewoning aan zee huurt die begint met code 11, 12, 14 of 18 dan heeft u te doen met een touroperator die is aangesloten bij het SGR. Het gaat hier om Topic Travel, Belvilla, Interhome en Novasol. Huurt u via deze website een vakantiehuisje aan zee of andere accommodatie bij een touroperator die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR. U huurt uw vakantiewoning aan zee dan met maximale zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden

Thuiswinkel.org

Een aantal touroperators waar wij accommodaties voor verhuren zijn aangesloten bij www.thuiswinkel.org

Indien u via deze website een vakantiewoning aan zee of aan de kust huurt via een touroperator die is aangesloten bij thuiswinkel.org dan weet u zeker dat er sprake is van goede algemene voorwaarden, veilig betalen, veiligheid en privacy en onafhankelijke klachtenbemiddeling. Huurt u een vakantiewoning aan zee via deze website beginnend met de huiscode 12 of 16 dan heeft u te maken met een touroperator die is aangesloten bij thuiswinkel.org. U huurt uw vakantiehuisje aan zee dan bij een touroperator met goede algemene voorwaarden en een onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Vakvereniging Verhuurders Vakantiewoningen

Onze touroperator Dancenter is aangesloten bij de Vakvereniging Verhuurders Vakantiewoningen en een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Denemarken, Zweden en Noorwegen. Dancenter is een grote organisatie met 30 lokale kantoren in Denemarken. Ook zijn er Dancenter kantoren in Noorwegen en Zweden. Indien u via deze website een vakantiewoning aan de kust huurt in bijvoorbeeld Denemarken, Zweden of Noorwegen, is de kans groot dat u een vakantiewoning aan de kust van Dancenter huurt. Dancenter vakantiewoningen aan de kust op deze website beginnen met de huiscode 21.

Zie voor de vakvereniging verhuurders vakantiewoningen: www.fbnet.dk

Emota

Onze partner Bungalow.net is aangesloten bij de al eerder genoemde organisatie Thuiswinkel.org en Emota. Bungalow.net verhuurt ruim 28.000 vakantiewoningen en bungalows in Europa en heeft voor een samenwerking met Emota gekozen om de huurders van haar vakantiewoningen de nodige transparantie en zekerheid te kunnen bieden. Zie verder www.emota.eu

Bungalow.net heeft ook een groot aanbod vakantiehuizen aan zee en appartementen aan zee. U huurt een vakantiehuis aan zee van Bungalow.net via deze met de zekerheid van Thuiswinkel.org en Emota.

Indien u via deze website een vakantiewoning aan zee boekt met de begincode 18 heeft u te maken met een vakantiewoning aan zee van Bungalownet.

Samenvattend

Als u een aantrekkelijke vakantiewoning aan zee via deze website boekt, boekt u met maximale zekerheid.

Nagenoeg alle touroperators met aanbod aan zee op deze website zijn aangesloten bij één of meerdere belangenorganisaties voor consumenten. U huurt uw vakantiehuis aan zee via deze website niet alleen snel en voordelig maar ook veilig en vertrouwd. Voordelige en prettige vakantie aan zee!

Geen geschikte vakantiewoning aan zee gevonden?

Heeft u geen geschikte vakantiewoning aan zee op deze website gevonden? Ga dan naar onze website www.vakantiewoning-zoeken.nl voor een nog groter aanbod vakantiehuizen met maximale zekerheid. Wij wensen u een fijne en zekere vakantie aan zee toe!

Copyright 2018 Vakantiehuizen-aan-zee.com - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Tips - Reisverzekering - Duurzaamheid - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Huisje aan zee huren, Vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuisjes kust, Bungalow kust, Villa aan zee, Appartement aan zee, vakantiehuisjes aan zee Nederland, Vakantiehuisjes aan zee, Vakantiehuisje aan zee, Last minutes aan zee, Côte d'Azur, Vakantiehuis Bretagne

appartement aan zee, vakantiehuis aan zee, Last minutes aan zee vakantiehuis, villa, appartement, Villa huren met zwembad, villa aan zee, vakantieparken aan zee, vakantiepark aan zee, Vakantie aan zee, vakantie aan zee in Nederland houden, Aan zee vakantiehuis, villa, appartement. Vakantiehuizen en appartementen met zeezicht, Vakantiehuizen aan zee, huisdieren, toegestaan. Aan zee vakantie, Vakantiehuizen villa's aan zee 12 personen, 12-persoons villa, vakantiehuis aan zee, Vakantiehuis aan zee , Villaparken aan zee, aan zee vakantiehuis 8 personen, 6-persoons Vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, kust 6 personen, vakantieparken, hogenboom, roompot, rcn, vakantieparken, Lastminute vakantiehuizen, Vakantiehuisje aan zee huren, Vakantiehuis aan de Belgische kust huren, huisje aan zee huren | huisjes aan zee te huur, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuis aan zee huren, 10 persoons vakantiehuizen | vakantiehuis aan zee, vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, villa aan zee | villa aan zee huren, vakantiehuis aan zee | vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuis Bergen Aan Zee | vakantiehuisjes aan zee huren, vakantiehuis Terschelling | vakantiehuizen Waddeneilanden, Vakantiehuis huren | particuliere vakantiehuizen Texel, Vakantiehuis Julianadorp aan Zee, vakantiehuis aan zee voor bruiloft | huwelijksreis