Vakantiehuis, appartement of villa aan zee?
20.000 vakantiehuizen en villa's aan zee!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Schoorl aan Zee (Gemeente Bergen)

Omschrijving badplaats Schoorl

Schoorl aan Zee is een badplaats in de gemeente Bergen in de provincie Noord-Holland. Op deze plek vind je strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Houd je van rust en natuur dan kies je voor Schoorl. In de zomermaanden staat het dorp Schoorl in het teken van diverse festiviteiten, zoals het zeil-, surf- en strandevenement 'Hargen on Sail', maar ook schatgraven voor de kinderen.
Schoorl heeft een fraai natuurgebied met uitgestrekte heiden, stuivend zand, afgewisseld met vogelrijke bossen. Het heuvelige gebied kent schitterende vergezichten vanaf de wandelroutes, bospaadjes, fietspaden, ruiterpaden en de zeeweg. De zee bereikt u na een prachtige wandeling door beschermd natuurgebied. In het duingebied (de breedste van Nederland) bevindt zich een prachtige mountainbike route van 14 km. Het heuvelige gebied en kent schitterende vergezichten vanaf de wandelroutes, bospaadjes, fietspaden, ruiterpaden en de zeeweg. De zee bereikt u na een prachtige wandeling door beschermd natuurgebied.
En wil je je op een andere manier vermaken dan ga je naar het kunstdorp Bergen met veel kunst en cultuur en een prachtig strand of naar Egmond met zijn gezellige winkeltjes, terrasjes en strand. Schoorl is een van de mooiste badplaatsen aan de kust in Nederland en is een bezoek meer dan waard.

Op zoek naar een vakantiehuis in Schoorl?

Wij hebben het grootste aanbod vakantiehuizen aan de Nederlandse kust. We hebben ook een aantrekkelijk aanbod vakantiehuizen in Schoorl. Ga nu naar ons aanbod vakantiehuizen Schoorl.

Zoek nu uw favoriete vakantiehuis »

Vakantiehuizen, appartementen en groepsaccomodaties Schoorl

Wilt u een mooi vakantiehuis of appartement huren in Schoorl? Wij hebben mooie vakantiehuizen en appartementen te huur in Schoorl voor 2 tot 6 personen. Wilt u met een groep een vakantie in Schoorl vieren? Kies dan voor onze unieke groepsaccomodatie in Schoorl voor maximaal 26 personen. U huurt al een mooi vakantiehuis in Schoorl vanaf 340 euro per week! Kijk ook naar ons aanbod last minute vakantiehuizen in Schoorl, het kan u al snel 30 tot 40 % voordeel opleveren.

Stranden Schoorl

Het strand van Schoorl staat bekend als rustig. Het is alleen per fiets te bereiken terwijl de strandafgangen van Hargen en Camperduin parkeervoorzieningen en een bushalte kennen. Vanuit Schoorl aan Zee, gelegen aan het begin van de duinen, kun je naar Hargen (aan Zee) en Camperduin. De watersporter kan in het haventje van Hargen aanleggen, vlakbij zee en duin.
Bij het strandpaviljoen is er een mogelijkheid tot het huren van ligstoelen/bedden en windschermen.
Naaktrecreatie is mogelijk tussen de palen 29,5 tot 31 links als u de strandafgang afloopt.

Honden op vakantie in Schoorl

Honden alleen aangelijnd.
Zomer: alleen op de activiteitenstranden en op de zonnestranden slechts voor 10u en na 19u
Winter: overal toegestaan

Bezienswaardigheden/Evenementen/Markten Schoorl

 • Het klimduin, gelegen in het centrum van Schoorl, 51 meter hoog
 • Molen Kijkduin, een korenmolen uit 1772
 • Bezoekerscentrum Het Zandspoor (Staatsbosbeheer), voor de kinderen hebben ze een kabouterpad, dierenvriendjespad en speelbos
 • Het kunstenaarsdorp Bergen, bekend van de "Bergense school"
 • Egmond aan Zee met een gezellig strand, veel terrasjes en winkeltjes
 • De stad Alkmaar, veel winkels, restaurantjes, in de zomer de Kaasmarkt op vrijdag.
 • Gemeentemuseum Het Sterkenhuis (cultuurgeschiedenis)
 • Kunstenaars Centrum Bergen (Kunstuitleen en verkoop
 • Museum van Egmond (Abdij, Slot op den Hoef, visserij en reddingswezen
 • Museum Kranenburgh (beeldende kunst, Bergense school)
 • Zee Aquarium Bergen aan Zee
 • Auto-Union Museum Bergen

VVV agentschap Schoorl

Adres: Oorsprongweg 1
1871 HA SCHOORL
Tel.: 072-5813100
e-mail: info@vvvschoorl.nl
web: www.vvvschoorl.nl

Copyright 2019 Vakantiehuizen-aan-zee.com - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Tips - Reisverzekering - Duurzaamheid - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Huisje aan zee huren, Vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuisjes kust, Bungalow kust, Villa aan zee, Appartement aan zee, vakantiehuisjes aan zee Nederland, Vakantiehuisjes aan zee, Vakantiehuisje aan zee, Last minutes aan zee, Côte d'Azur, Vakantiehuis Bretagne

appartement aan zee, vakantiehuis aan zee, Last minutes aan zee vakantiehuis, villa, appartement, Villa huren met zwembad, villa aan zee, vakantieparken aan zee, vakantiepark aan zee, Vakantie aan zee, vakantie aan zee in Nederland houden, Aan zee vakantiehuis, villa, appartement. Vakantiehuizen en appartementen met zeezicht, Vakantiehuizen aan zee, huisdieren, toegestaan. Aan zee vakantie, Vakantiehuizen villa's aan zee 12 personen, 12-persoons villa, vakantiehuis aan zee, Vakantiehuis aan zee , Villaparken aan zee, aan zee vakantiehuis 8 personen, 6-persoons Vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, kust 6 personen, vakantieparken, hogenboom, roompot, rcn, vakantieparken, Lastminute vakantiehuizen, Vakantiehuisje aan zee huren, Vakantiehuis aan de Belgische kust huren, huisje aan zee huren | huisjes aan zee te huur, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuis aan zee huren, 10 persoons vakantiehuizen | vakantiehuis aan zee, vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, villa aan zee | villa aan zee huren, vakantiehuis aan zee | vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuis Bergen Aan Zee | vakantiehuisjes aan zee huren, vakantiehuis Terschelling | vakantiehuizen Waddeneilanden, Vakantiehuis huren | particuliere vakantiehuizen Texel, Vakantiehuis Julianadorp aan Zee, vakantiehuis aan zee voor bruiloft | huwelijksreis