Vakantiehuis, appartement of villa aan zee?
20.000 vakantiehuizen en villa's aan zee!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Boeken van een vakantiehuis aan zee is heel eenvoudig en voordelig

Het boeken van een vakantiehuis aan zee of vakantievilla aan zee via deze website is heel eenvoudig en voordelig.
Het boeken gaat in 3 eenvoudige stappen.

Als u een vakantiehuis in een bepaalde periode hebt uitgezocht, klikt u op "Nu reserveren".

Er verschijnt dan een reserveringsformulier met daarop de gegevens van het betreffende vakantiehuis, de door u geselecteerde periode, de huurprijs en de bijkomende kosten.
Indien van toepassing vult u ook het aantal huisdieren in.
Controleert u hier vooral of u de juiste gewenste periode hebt gekozen en of u uw e-mailadres juist hebt ingevuld.
Ook moet worden aangevinkt dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Zoek uw vakantiehuis aan zee»

Stap 1: (de boeking is hier nog niet definitief)

U vult de gegevens van uzelf in.

Nadat u het formulier bij stap 1 heeft ingevuld, gaat u naar Stap 2.

Stap 2, eventuele verzekeringen afsluiten (de boeking is hier nog niet definitief)

Bij stap 2 vult u in of u wel of geen standaard reisverzekering en/of annuleringsverzekering wenst.
U kunt kiezen uit 4 mogelijkheden:


- alleen reisverzekering afsluiten
- alleen annuleringsverzekering afsluiten
- reis- en annuleringsverzekering afsluiten
- later een annuleringsverzekering of groepsannuleringsverzekering* afsluiten ( bij voorkeur binnen 7 dagen na  het boeken van de accommodatie afsluiten.)


Bij stap 2 ziet u direct de premies van de verzekeringen. De polis wordt bij Europeesche Verzekeringen afgesloten.
Vanwege het beleid van de tussenpersoon kan de polis alleen met een creditcard voldaan worden.
Indien u niet in het bezit bent van een creditcard, kunt u tijdens het boeken/reserveren kiezen voor 'Geen verzekering'. U kunt dan eerst uw boeking/reservering afronden. Nadat u per e-mail de reserveringsbevestiging hebt ontvangen, kunt u alsnog een verzekering afsluiten.

* Grote groepen sluiten bij voorkeur een groepsannuleringsverzekering af.
NB: Indien u een groepsaccommodatie huurt in het kader van bruiloft, kunt u het best een bruiloftverzekering afsluiten. Een bruiloftverzekering kan ook afgsloten worden voor een huwelijksjubilileüm. Ook de bruiloftverzekering kan alleen worden afgesloten door Nederlanders die in Nederland wonen.

Nadat u stap heeft doorlopen, gaat u naar stap 3.

Stap 3 (hier kunt u de boeking definitief maken)

Bij stap 3 ziet u een overzicht van de boeking, de huurprijs van het huisje en kosten en de eventuele premie van de verzekering. U kunt bij stap 3 de boeking bevestigen en deze definitief maken. 

Pas nadat u bij stap 3 de boeking definitief heeft gemaakt en het vakje "ja, boek dit vakantiehuis voor mij" heeft aangeklikt is de boeking definitief.

U krijgt dan per ommegaande per e-mail een boekingsbevestiging van de betreffende touroperator.
Indien u niets ontvangen hebt, kunt u eerst de spam/ongewenste berichtenmap van uw e-mail controleren.

U ontvangt na boeking verder per e mail van de touroperator:

De huurovereenkomst, nadere gegevens van de groepaccommodatie en uitleg over de betaling van de huur en bijkomende kosten van de groepsaccommodatie. U krijgt ook bericht over het betalen van de borgsom en andere relevante zaken. Vaak moet de borgsom ter plaatse aan de eigenaar of beheerder van de groepsaccommodatie worden betaald. Het exacte adres van de woning, de contactgegevens van de huiseigenaar, een routebeschrijving en informatie hoe u de sleutels krijgt, ontvangt u nadat u de volledige huur aan de touroperator/de aanbieder voldaan hebt.
Hebt u geen reserveringsbevestiging/huurovereenkomst per e-mail ontvangen? Controleert u dan eerst uw spam/ongewenste berichtenmap.
Het is ook mogelijk dat u tijdens het invullen van het reserveringsformulier per abuis uw e-mailadres niet juist hebt ingevuld. U kunt ons dan het correcte mailadres doorgeven, zodat er een nieuwe reserveringsbevestiging naar u gemaild kan worden.
 

Welk bedrag moet u bij boeking aanbetalen?

Bij de meeste touroperators waar wij mee samenwerken, moet u 30 of 40% van het huurbedrag binnen enkele dagen na het boeken betalen. Het restant dient uiterlijk 6 weken vóór de aankomstdag voldaan te zijn. Als u de groepsaccommodatie binnen 6 weken voor de aankomstdag boekt, dient het hele huurbedrag binnen enkele dagen na het boeken betaald te worden.

Reis- of annuleringsverzekering na boeken afsluiten

Indien u de Nederlandse nationoaliteit bezit en een Nederlands woonadres hebt, kunt u eventueel ook na het boeken van uw vakantiehuis aan zee een reis- of annuleringsverzekering afsluiten. U kunt natuurlijk ook beide verzekeringen afsluiten. U kunt kiezen uit een tijdelijke reisverzekering en/of kortlopende annuleringsverzekering. Bij beide verzekeringen bepaalt u zelf voor welke dekking u kiest. Hieronder vindt u de websites.

Tijdelijke reisverzekering
Kortlopende annuleringsverzekering

Copyright 2018 Vakantiehuizen-aan-zee.com - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Tips - Reisverzekering - Duurzaamheid - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Huisje aan zee huren, Vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuisjes kust, Bungalow kust, Villa aan zee, Appartement aan zee, vakantiehuisjes aan zee Nederland, Vakantiehuisjes aan zee, Vakantiehuisje aan zee, Last minutes aan zee, Côte d'Azur, Vakantiehuis Bretagne

appartement aan zee, vakantiehuis aan zee, Last minutes aan zee vakantiehuis, villa, appartement, Villa huren met zwembad, villa aan zee, vakantieparken aan zee, vakantiepark aan zee, Vakantie aan zee, vakantie aan zee in Nederland houden, Aan zee vakantiehuis, villa, appartement. Vakantiehuizen en appartementen met zeezicht, Vakantiehuizen aan zee, huisdieren, toegestaan. Aan zee vakantie, Vakantiehuizen villa's aan zee 12 personen, 12-persoons villa, vakantiehuis aan zee, Vakantiehuis aan zee , Villaparken aan zee, aan zee vakantiehuis 8 personen, 6-persoons Vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, kust 6 personen, vakantieparken, hogenboom, roompot, rcn, vakantieparken, Lastminute vakantiehuizen, Vakantiehuisje aan zee huren, Vakantiehuis aan de Belgische kust huren, huisje aan zee huren | huisjes aan zee te huur, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuis aan zee huren, 10 persoons vakantiehuizen | vakantiehuis aan zee, vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, villa aan zee | villa aan zee huren, vakantiehuis aan zee | vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuis Bergen Aan Zee | vakantiehuisjes aan zee huren, vakantiehuis Terschelling | vakantiehuizen Waddeneilanden, Vakantiehuis huren | particuliere vakantiehuizen Texel, Vakantiehuis Julianadorp aan Zee, vakantiehuis aan zee voor bruiloft | huwelijksreis