Vakantiehuis, appartement of villa aan zee?
20.000 vakantiehuizen en villa's aan zee!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Meest gestelde vragen vakantiehuizen-aan-zee.nl

Wie zijn wij?

A-vakanties is een van de grootste internetaanbieders van vakantiewoningen, chalets, appartementen, groepsaccommodaties, villa's en landhuizen van Nederland. Zie ook www.a-vakanties.nl U kunt via onze websites ( via de aangesloten touroperators) accommodaties huren van 2 tot 120 personen. Onze organisatie bestaat vanaf 2004. Met een aanbod van ruim 80.000 vakantiewoningen in Nederland en bijna alle landen van Europa, slaagt u bij ons bijna altijd. De accommodaties op onze websites zijn afkomstig van gerenommeerde touroperators zoals Belvilla, Bungalownet, Topic Travel, Interhome, Novasol en andere belangrijke en betrouwbare aanbieders. U boekt via onze website rechtstreeks bij de touroperator zonder toeslagen of extra kosten. U komt wel gewoon in aanmerking voor eventuele kortingen. Die mogelijke kortingen zijn al in onze huurprijzen verwerkt.

Zoek nu uw favoriete vakantiehuis »

Onze specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in vakantiehuizen aan zee en villa's aan zee, grote vakantiewoningen, luxe vakantiewoningen, vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan, groepsaccommodaties, vakantievilla's en last minutes. Zie voor onze last minutes aanbiedingen: www.lastminutevakantiehuizen.com

Zie voor vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan: www.vakantie-met-huisdieren.nl

Ook zijn wij goed thuis in reisverzekeringen, zie www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl

Betrouwbaarheid

U boekt uw accommodatie aan zee, via onze websites, alleen maar bij betrouwbare touroperators. Zie ook huren met zekerheid.

Hoe en wanneer zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn 24 uur per dag via e mail bereikbaar. Onze contactgegevens vindt u op de contact pagina.

Hoe groot is jullie aanbod vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties aan zee?

Op onze website vindt u ongeveer 20.000 vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties, hiervan bevinden zich er ongeveer een 1.000 in Nederland. Ons aanbod bestaat uit villa's aan zee, grote vakantiehuizen, luxe vakantiewoningen, groepsaccommodaties en appartementen aan zee.

Is de beschikbaarheid van de accommodaties aan zee op jullie website altijd actueel?

De beschikbaarheid van de accommodaties, zoals u die ziet op onze websites, zijn altijd actueel.

Hoe zoek ik een vakantiehuis aan zee, villa of groepsaccommodatie?

Het zoeken van een vakantiehuis aan zee, groepsaccommodatie of villa aan zee via onze websites is heel eenvoudig. U kiest het land, de provincie, het aantal personen, de periode en de aankomstdatum en krijgt direct een actueel overzicht van alle beschikbare accommodaties. U kunt vervolgens verder selecteren/verfijnen en de zoekresultaten sorteren op bijvoorbeeld prijs of aantal sterren.

Kan ik een bepaalde vakantiewoning, villa of groepsaccommodatie telefonisch bij jullie boeken?

Ja, u kunt tijdens kantoortijden een accommodatie telefonisch bij ons boeken. Wij hebben dan van u nodig de huiscode van de betreffende accommodatie, uw voorletters en achternaam, uw geboortedatum, volledige adresgegevens, uw e mail adres en telefoon ( vast nummer en eventueel mobiel nummer) . Verder het totaal aantal deelnemende personen en de leeftijden van de deelnemers. Verder de aankomstdatum en vertrekdatum. Soms kan er bij een bepaalde accommodatie bedlinnen en badlinnen gehuurd worden. Als dat zo is, willen wij graag van u weten of u daar gebruik van wilt maken.

Tellen baby's ook mee voor de bepaling van het aantal personen?

Baby's tellen meestal ook mee voor de bepaling van het aantal personen. Vaak is het wel zo dat het maximale aantal personen voor een bepaalde accommodatie meestal met 1 baby overschreden mag worden, zeker als u zelf een babybedje mee neemt. In sommige accommodaties zijn babybedjes aanwezig. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Kunt u een optie nemen op een bepaald vakantiehuis aan zee, villa aan zee of andere accommodatie?

In de meeste gevallen kunt u een optie voor 2 dagen of langer nemen op een bepaalde accommodatie aan zee. Zie de informatie op optie nemen.

Wordt de vakantiewoning aan zee of villa aan zee altijd schoongemaakt?

Bij bijna alle accommodaties is de eindschoonmaak verplicht, u betaalt voor deze schoonmaak een bedrag, welke u in het kostenoverzicht van de betreffende accommodatie kunt terugvinden.

Moet je altijd borg betalen en wanneer krijg je de borg weer terug?

Indien u een accommodatie aan zee huurt, moet er altijd borg betaald worden. Deze borg krijgt u, indien u de accommodatie zonder schade achterlaat, achteraf weer volledig terug.

Is het verstandig ook een reisverzekering af te sluiten?

Indien u geen doorlopende reisverzekering hebt lopen, is het in de meeste gevallen verstandig om een reisverzekering af te sluiten en/of annuleringsverzekering.
Voor duidelijke informatie over reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen, zie onze website www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl

Zijn er ook vakantieverblijven aan zee die geschikt zijn voor senioren?

Een aanzienlijk gedeelte van onze accommodaties aan zee is in het bijzonder geschikt voor senioren. Vraag ons eventueel om advies welke accommodaties aan zee voor senioren geschikt zijn.

Mogen er huisdieren mee?

In bijna de helft van de accommodaties aan zee mogen huisdieren mee. Bij iedere accommodatie staat aangegeven of er huisdieren mee mogen, zo ja, hoeveel en tegen welke kosten.
Zie ook www.vakantie-met-huisdieren.nl

Hebben jullie ook accommodaties aan zee voor minder validen?

Wij hebben een groot aanbod aangepaste accommodaties aan zee. Op onze website kunt u selecteren op aangepaste accommodaties voor minder validen. Bij de kenmerken van iedere aangepaste accommodatie staat precies omschreven wat de aanpassingen zijn. Heeft u vragen over deze aanpassingen, stel uw vragen gerust.

Wat gebeurt er als u via deze website een vakantiewoning aan zee , villa of groepsaccommodatie heeft geboekt?

U krijgt per ommegaande van de betreffende touroperator een bevestiging en een huurovereenkomst met de algemene voorwaarden. Het is meestal ook mogelijk om, op verzoek, een huurovereenkomst, per post toegestuurd te krijgen. Meestal moet u binnen 7 dagen na boeking een aanbetaling doen van 30 % van de reissom en het restant bedrag uiterlijk 6 weken voor vertrek voldoen. U kunt online het hele boekingsproces meestal volgen.

Wanneer ontvangt u het volledige adres van de door u geboekte accommodatie?

Meestal verstrekt de touroperator het volledige adres nadat de hele reissom is voldaan.

Hoe ontvang ik de sleutels van de door mij geboekte accommodatie aan zee?

Nadat u de reissom heeft voldaan, ontvangt u bericht hoe en waar u de sleutels ontvangt. Meestal krijgt u de sleutels uitgereikt bij aankomst bij de accommodatie maar het kan ook zijn dat u de sleutels op een andere manier persoonlijk overhandigd krijgt. U krijgt daar altijd vooraf duidelijke informatie over.

Als de huur van het vakantiehuis aan zee exclusief gas, water en licht is, hoe werkt het dan?

Als de huur exclusief water en energie is, wordt, waar u zelf bij bent, bij aankomst en vertrek de meterstand opgenomen. Meestal betaalt u een voorschotbedrag en verrekent/betaalt u een en ander rechtsreeks met/aan de eigenaar of beheerder van de accommodatie.

Kan ik een door mij gemaakte boeking aan zee nog aanpassen of annuleren?

Een boeking kan meestal nog wel aangepast worden. Een boekingsdatum kan echter meestal niet meer gewijzigd worden. Indien de samenstelling van de groep reizigers verandert, kan de huurovereenkomst meestal eenvoudig aangepast worden. Indien u de boeking onverhoopt moet annuleren zijn er in bijna alle gevallen annuleringskosten verschuldigd. Dit soort zaken staan altijd duidelijk omschreven in de algemene voorwaarden van de touroperator. Het is in de meeste gevallen verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. U krijgt dan bij bepaalde dringende annuleringsredenen de annuleringskosten terug.

Zie www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl voor wanneer het voor u voordelig wordt een doorlopende reisverzekering of een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij zijn u graag van dienst!

Copyright 2019 Vakantiehuizen-aan-zee.com - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Tips - Reisverzekering - Duurzaamheid - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Huisje aan zee huren, Vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuisjes kust, Bungalow kust, Villa aan zee, Appartement aan zee, vakantiehuisjes aan zee Nederland, Vakantiehuisjes aan zee, Vakantiehuisje aan zee, Last minutes aan zee, Côte d'Azur, Vakantiehuis Bretagne

appartement aan zee, vakantiehuis aan zee, Last minutes aan zee vakantiehuis, villa, appartement, Villa huren met zwembad, villa aan zee, vakantieparken aan zee, vakantiepark aan zee, Vakantie aan zee, vakantie aan zee in Nederland houden, Aan zee vakantiehuis, villa, appartement. Vakantiehuizen en appartementen met zeezicht, Vakantiehuizen aan zee, huisdieren, toegestaan. Aan zee vakantie, Vakantiehuizen villa's aan zee 12 personen, 12-persoons villa, vakantiehuis aan zee, Vakantiehuis aan zee , Villaparken aan zee, aan zee vakantiehuis 8 personen, 6-persoons Vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, kust 6 personen, vakantieparken, hogenboom, roompot, rcn, vakantieparken, Lastminute vakantiehuizen, Vakantiehuisje aan zee huren, Vakantiehuis aan de Belgische kust huren, huisje aan zee huren | huisjes aan zee te huur, vakantiehuizen aan zee, vakantiehuis aan zee huren, 10 persoons vakantiehuizen | vakantiehuis aan zee, vakantiehuis | vakantiehuizen aan zee, villa aan zee | villa aan zee huren, vakantiehuis aan zee | vakantiehuizen aan zee, Vakantiehuis Bergen Aan Zee | vakantiehuisjes aan zee huren, vakantiehuis Terschelling | vakantiehuizen Waddeneilanden, Vakantiehuis huren | particuliere vakantiehuizen Texel, Vakantiehuis Julianadorp aan Zee, vakantiehuis aan zee voor bruiloft | huwelijksreis