Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Huisje aan zee

Huisje aan zee huren | huisjes aan zee te huur

Huisje aan zee huren.

Op zoek naar een huisje aan zee?
Wij hebben meer dan 20.000 huisjes aan zee te huur, in Nederland en bijna alle landen van Europa.
U
 kunt bij ons een huisje aan zee huren in o.a. Nederland, België (Belgische Kust), Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Griekenland, Slovenië en Kroatië.
In Nederland vindt u de huisjes aan zee en aan het strand in de kustprovincies Groningen, Zeeland (de Zeeuwse kust en Zeeuwse eilanden), de kust van Noord-Holland en Zuid-Holland, in Friesland en op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Texel.

Ieder huisje aan zee geeft een uniek vakantiegevoel.
U kunt bij ons een huisje voor 2 personen of 4 personen aan zee huren op zeer korte afstand van de zee (vanaf 50 meter van zee of het strand en met zeezicht) maar ook een 5-persoons of 6-persoons huisje op bijvoorbeeld 2 of 3 kilometer van zee is mogelijk.
Doorgaans is het zo dat de huurprijs van een huisje op korte afstand van de zee, hoger ligt dan van een huisje op grotere afstand van zee.
Bent u op zoek naar een goedkoop huisje aan zee dan kunt u dus beter een huisje aan zee huren dat niet vlak aan de kust of zee ligt of een huisje aan zee in een last minute periode boeken.
Bij alle huisjes aan zee die op deze website staan, staat vermeld wat de afstand van het huisje tot de zee is.  

U vindt onze 20.000 huisjes aan zee op www.vakantiehuizen-aan-zee.com

Huisje aan zee met hond
Wilt u een huisje aan zee met hond huren? Dat kan.
Bij een groot aantal huisjes aan zee is de hond ook welkom. Zo kunt u een vakantiehuisje aan zee met hond boeken.
In Nederland bijvoorbeeld op Ameland, Texel, Terschelling en Vlieland, in Zeeland aan de kust, Friesland aan de Waddenzee of  aan de Noord-Hollandse kust.
Bij ieder huisje aan zee op onze website staat aangegeven of dit vakantiehuisje aan zee geschikt is voor een vakantie met de hond en of in het betreffende huisje honden zijn toegestaan.
Als er bij het betreffende huisje aan zee met hond staat aangegeven dat er honden in het huisje zijn toegestaan, staat er ook hoeveel honden of andere huisdieren en in het huisje of appartement aan zee welkom zijn.
In de meeste huisjes aan zee mag u met 1 hond verblijven. Maar veel huiseigenaren staan het toe dat u 2, 3 of meer honden meebrengt naar het huisje aan zee.

Als u een huisje aan zee met hond in Nederland wilt huren, is het aan te raden om vooraf uit te zoeken of honden zijn toegestaan op de stranden in de omgeving van het vakantiehuisje aan zee.
Op internet en bij de gemeente waar het vakantiehuisje is gelegen is informatie beschikbaar m.b.t. de losloopplaatsen waar honden ook los op het strand mogen lopen.

Overigens hebben we meer dan 100 huisjes aan zee te huur in Nederland waar honden welkom zijn.
Het betreft hier vooral 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons huisjes aan zee 
met hond.
Ook hebben we huisjes aan zee in Nederland te huur (onder ander in Schoorl en Renesse) waar 10, 12, 14 of zelfs 14 personen een vakantie aan zee kunnen houden.

Huisjes aan zee te huur voor vakantie met paard
Heb je een eigen paard en zou je een huisje aan zee willen huren in bijvoorbeeld België, Nederland of Frankrijk voor een vakantie met eigen paard of tijdens je vakantie een paard wilt huren om langs de zee en het strand te kunnen paardrijden?
Er zijn een paar huisjes aan zee te huur waar je met je paard terecht kunt.
Op de websites www.vakantie-met-huisdieren.nl
 en www.vakantiewoning-zoeken.nl vindt u voorbeelden van huisjes aan zee in Nederland, België en Frankrijk waar paarden welkom zijn en van paardrijdvakanties aan zee.

Huisjes aan zee en vakantie met kinderen
Op vakantie met kinderen en op zoek naar een leuk huisje aan zee?
Er zijn ook huisjes aan zee in Nederland te huur die uitermate geschikt zijn voor een vakantie met kinderen aan zee.  
Kindvriendelijke huisjes aan zee die op zeer korte afstand van zee en strand liggen en vooral vanwege hun ligging zo geschikt zijn voor een vakantie met kinderen aan zee.

Huisjes aan zee die op vakantieparken liggen zijn doorgaans veilig en geschikt voor een vakantie aan zee met kinderen.
Vooral de vakantieparken aan zee in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland zijn aan te raden voor een vakantie met kinderen.
U kunt op deze vakantieparken een goedkoop huisje aan zee huren. Vooral de 4-persoons en 6-persoons huisjes op onze vakantieparken aan zee zijn relatief voordelig.

Huisje aan zee in Portugal huren?
Bent u op zoek naar een huisje, chalet, vakantiehuisje of appartement aan zee in Portugal?
Wij hebben in Portugal, en dan vooral in de Algarve, een groot aanbod huisjes aan zee.
Huur bijvoorbeeld een 4-persoons vakantiehuis of 6-persoons huisje in de Algarve en ontdek hoe goed het leven is in Portugal.
Veel vakantiehuisjes in de Algarve liggen aan zee, soms zelfs op een afstand van minder dan 100 meter.

Goedkoop huisje aan zee boeken
Wie een goedkoop huisje aan zee wil boeken, kan het beste een particulier huisje aan zee huren, bijvoorbeeld in Zuid-Holland of Noord-Holland of een goedkoop huisje aan zee huren op een vakantiepark aan zee.
Vakantieparken aan zee hebben het hele jaar door 
aanbiedingen, ook als u een huisje aan zee wilt huren voor de herfstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie of kerstvakantie. 

Particuliere huisjes aan zee zijn het hele jaar door goedkoop.
Op onze website vakantiehuis aan zee vindt u goedkope huisjes aan zee van particulieren maar ook goedkope huisjes aan zee van vakantieparken.

Huisjes aan zee op Texel huren.
Op Texel zijn de mooiste huisjes aan zee te huur, zowel van particulieren als op vakantieparken.
U kunt op Texel een huisje aan zee huren voor bijvoorbeeld 2, 4 of 6 personen.
​Het is ook mogelijk dat u een 8-persoons huisjes aan zee op Texel huurt, bijvoorbeeld op een vakantiepark in Texel aan zee.

Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties