Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuizen aan zee

Vakantiehuizen aan zee boek je online en voordelig via onze unieke website.

Wij hebben een aanbod van meer dan 20.000 vakantiehuizen aan zee in onder andere Portugal, Griekenland, Frankrijk, Italië, Kroatië en Spanje.
Maar we hebben ook een groot aanbod vakantiehuizen aan zee in België en Nederland.  

Online zoeken en boeken van een vakantiehuis, appartement of villa heeft een groot aantal voordelen. Je kunt online de huisjes aan zee boeken die daadwerkelijk beschikbaar zijn en hebt altijd een overzicht van de kosten. Vooral in het hoogseizoen is de vraag naar deze categorie accommodaties vrij groot.
De vraag naar luxe vakantiehuizen en villa's aan zee kan dan groot zijn.

Toch kunt u met wat geduld en zoekwerk nog wel een leuke vakantiehuis aan zee in Nederland in de zomer boeken. De huurprijzen van deze vakantiehuizen aan zee in Nederland liggen vaak wel in de hogere prijsklasse.
Maar dan hebt u meestal wel uitzicht op zee en alle luxe die een vakantie tot een onvergetelijke vakantie maakt. Ga nu naar ons aanbod vakantiehuizen aan zee, kies het land waar u uw vakantie wilt houden en verbaas u over het grote, gevarieerde en betaalbare aanbod!

Vakantiehuis aan zee in Nederland huren

We hebben meer dan 100 luxe vakantiehuizen aan zee in Nederland.

Een vakantiehuis aan zee in Nederland huren heeft zo zijn voordelen. Nederland is in de zomer een echt paradijs voor strandliefhebbers. We hebben honderden kilometers mooi kust, relatief schone stranden en veel gezellige strandtenten en uitgaansgelegenheden. En met de temperatuur zit het in de zomer meestal ook wel goed, het is bij ons niet te warm en niet te koud, precies goed voor een vakantie aan zee in Nederland. Een vakantiehuis aan zee in Nederland huren is echt aantrekkelijk, lekker dicht bij huis zijn, genieten van alles wat de Nederlandse stranden ons te bieden hebben en relatief goedkoop op vakantie gaan. En omdat je ook nog eens geen honderden kilometers hoeft auto te rijden, bespaar je ook nog eens veel reistijd en kosten.

Luxe vakantiehuizen aan zee

Het aanbod luxe vakantiehuizen aan zee is groot.
En wat is er fijner dan een luxe vakantiehuis aan zee huren, zo vanuit dat luxe vakantiehuis aan zee het strand op of de duinen in te lopen en genieten van de zee en de natuur.
​Luxe vakantiehuizen aan zee zijn er ook voor grotere gezelschappen. Hoe meer sterren een vakantiehuis aan zee heeft, des te luxer uw verblijf zal zijn. Onze vakantiehuizen aan zee hebben tot maximaal 5 sterren.

Grote vakantiehuizen aan zee

Wilt u met een groter gezelschap een vakantiehuis zee boeken? Wij hebben een bijzonder aanbod grote vakantiehuizen aan zee alsmede groepsaccomodaties. Sommige van die grote vakantiehuizen zijn wel geschikt tot 30 personen. Maar we hebben natuurlijk ook 4 persoons huisjes aan zee of 8 persoons huisjes.
Perfect om een vakantie aan de kust met het hele gezin, uw collega's of een vriendengroep te houden en heerlijk te genieten.

U kunt via onze website grote vakantiehuizen.com grote vakantiehuizen aan zee huren in onder andere Nederland, België, Kroatië, Portugal, Italië, Griekenland, Frankrijk en Spanje.

Of u nu een 10-persoons of 20-persoons vakantiehuis aan zee wilt huren, u vindt hier uw grote vakantiehuis aan zee.

Vakantie aan zee en uw hond meenemen

Vakantie met hond aan zee.

Wilt u een vakantie aan zee gaan houden en één of meer honden meenemen?
Een aanzienlijk gedeelte van ons aanbod vakantiehuizen aan zee is ook geschikt om een vakantie met uw hond te houden.
Denk dan wel aan het volgende. Op veel stranden is het verboden voor honden, zelfs als ze aangelijnd zijn. Gelukkig zijn er stranden waar u met uw honden wel welkom bent en waar u dus met een gerust hart een vakantie aan zee voor u en uw hond kunt boeken.
Wanneer u een vakantiehuisje aan zee boekt met honden toegestaan, controleert u dan vooraf onder welke voorwaarden honden toegestaan zijn.
Boekt u een huisje aan zee in het buitenland, zoek dan goed uit wat de daar geldende regels voor honden zijn. Meer informatie hierover vindt u op de websites www.licg.nl/invoereisen-per-land-europa/ en www.nvwa.nl/onderwerpen/huisdieren-en-reizen/met-hond-of-kat-op-reis-buiten-de-eu


Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties


Vakantiehuis aan zee met eigen zwembad

Het is ook mogelijk om een huisje aan zee of een villa aan zee te boeken met een privézwembad.
Onze vakantiehuizen en villa's aan zee met privé zwembad vallen wel in de hogere prijsklasse, zowel in Nederland als in het buitenland.
Om een huis of villa met privé zwembad te vinden, selecteert u eerst het gewenste land, het aantal personen en de precieze aankomstdatum en vertrekdatum.
U ziet dan ons aanbod vakantiehuizen in de door u gewenste periode.
U kunt vervolgens selecteren op de aanwezigheid van een privézwembad.

Vakantiehuizen met privé zwembad.

Luxe villa aan zee huren?

Bent u op de zee en op luxe gesteld, huur dan een luxe villa aan zee. Je kunt het zo gek niet bedenken wat de mogelijkheden zijn. Een zwembad op het dak van de villa met uitzicht over de oceaan? Een villa met badkamers van marmer en gouden kranen? Het kan allemaal, of u nu een super de luxe villa aan zee in Nederland zoekt of een luxe villa in Spanje, ons aanbod luxe accommodaties aan zee is exclusief en bijzonder aantrekkelijk.