Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuizen aan zee voor 20 personen

Vakantiehuis aan zee, aan het strand of aan de kust voor 20 personen

 Vakantiehuis aan zee voor 20 personen.

Bent u op zoek naar een vakantiehuis aan zee voor 20 personen? Bijvoorbeeld een 20-persoons vakantiehuis aan zee in Nederland of in België?
Of misschien wat verder van huis, in Frankrijk, Spanje, Portugal, Kroatië of Italië?
U vindt onze vakantiehuizen ,villa's, bungalows, appartementen en groepsaccommodaties voor 20 personen overigens niet alleen aan zee gelegen, maar ook aan het strand of aan de kust.
Bijvoorbeeld de Zeeuwse kust, de kust van Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en de Belgische kust.
In Italië en Hongarije liggen prachtige huizen en villa's aan een mooi meer, waar diverse watersporten en sportieve activiteiten mogelijk zijn.
Bij de meeste vakantiehuizen voor 20 personen die aan het water zijn gelegen kunt u een boot huren, zeilen, zwemmen, kanoën, kajakken, surfen, duiken, snorkelen of uw eigen boot meebrengen en aanleggen bij de aanlegsteiger van uw gehuurde accommodatie aan het water.

Op deze website vakantiehuizen aan zee vindt u een zeer groot aanbod 20-persoons vakantiehuizen aan zee, of aan de kust, vlakbij het strand, aan een meer of aan een rivier gelegen..
​Heel geschikt om de meivakantie, herfstvakantie, de kerstdagen of de zomervakantie met de gehele familie of met meerdere gezinnen en kinderen aan zee, het strand of aan het water door te brengen.
Maar deze accommodaties voor 20 personen zijn ook aan te raden voor een korte vakantie, een teamweekend of een paar dagen lekker weg met de vriendengroep, het bedrijf, groepje collega's, met de yogagroep of andere spirituele en meditatiegroepen. 

U vindt bij ons grote 20-persoons vakantiehuizen aan zee met bijvoorbeeld 3 slaapkamers maar ook met 4, 5, 6 of 7 slaapkamers en 2 of 3 luxe badkamers.
In de meest luxe en unieke grote vakantiehuizen, villa's en groepsaccommodaties beschikken soms alle slaapkamers over een eigen badkamer!

Ook vindt u op deze website luxe 20-persoons vakantiehuizen aan zee met een privé sauna, 
privézwembad en jacuzzi en 20-persoons vakantiehuizen aan zee die gedeeltelijk of volledig zijn aangepast voor mindervaliden.

Bovendien zijn veel vakantiehuizen, appartementen, bungalows, villa's en chalets aan zee of aan het water een huisdiervriendelijke locatie.
Het is dan toegestaan om in ieder geval 1 hond mee te brengen.
In de echt hondvriendelijke accommodaties mogen 2 of 3 honden verblijven en er zijn huiseigenaren die zelfs akkoord gaan met 4, 5 of 6 en meer honden in hun vakantiehuis, bungalow, villa of groepsaccommodaties aan zee.

Ook op onze vakantieparken aan zee zijn veel vakantiehuizen, accommodaties, bungalows en villa's voor 20 personen beschikbaar.
Daarbij kunt u kiezen uit een rustig en kleinschalig vakantiepark, dat ook vuurwerkvrij is, of uit een groter familievakantiepark met bijvoorbeeld een subtropisch zwembad, een golfslagbad, een overdekt binnenzwembad of een verwarmd buitenzwembad.

Of u nu een vakantiehuis aan zee voor 10. 20 of 30 personen zoekt, u vindt deze gegarandeerd op de unieke website vakantiehuizen aan zee van A Vakantie.
Voor de kleine vakantiehuizen, appartementen en bungalows voor 2 personen of voor 4 personen kunt u terecht op www.vakantiewoning-zoeken.nl
​U boekt uw 20-persoons vakantiehuis, bungalow of villa aan zee online op onze website: www.vakantiehuizen-aan-zee.com
Bij onze last minutes vindt u de goedkopere en voordelige aanbiedingen voor uw vakantie aan zee, aan het strand, aan de kust of aan het water.
 

Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties