Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuizen, villa's en appartementen aan zee

Appartement of vakantiehuis aan zee voor 10 personen

Op zoek naar een 10-persoons appartement of vakantiehuis aan zee?

Wij bieden ruim 10.000 appartementen, huisjes, bungalows, accommodaties en vakantiehuizen aan zee, aan de kust, dichtbij het strand, aan een meer of een rivier gelegen voor 10 personen of meer personen.

Zoekt u een 10-persoons villa, appartement of vakantiehuis aan zee?
Op deze website van A Vakanties vindt u meer dan 10.000 appartementen, vakantiehuizen en villa's aan zee of die op een andere manier aan het water zijn gelegen.
Hiertussen vindt u veel appartementen en vakantiehuizen aan zee voor 10 tot 20 personen.
Zeer luxe en mooi gelegen 10-persoons appartementen, villa's en vakantiehuizen aan zee zijn te huur in o.a. Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland, België, Duitsland, Kroatië en andere landen aan zee.
Bij deze luxe locaties aan zee is vaak ook een privézwembad aanwezig en soms kunt u er ook gebruikmaken van een privé sauna, jacuzzi en andere wellness faciliteiten.
​Ideaal voor een familievakantie of familiereünie aan zee of voor een weekend weg met vrienden, groepje collega's, uw zakenrelaties of het hele bedrijf!
Maar ook voor het vieren van een bruiloftsfeest of huwelijk, als trouwlocatie of vergaderlocatie met enkele overnachtingen, als locatie voor het organiseren van spirituele activiteiten, zoals yoga, meditatie. bezinning, retraite of bewustwording of een paar dagen ertussenuit met uw koor, orkest of toneelvereniging zijn villa's, groepsaccommodaties en landhuizen aan zee zeer geschikt.

U vindt bij ons vele huisdiervriendelijke locaties aan zee, waar meestal 1 hond mag verblijven.
Maar er zijn ook zeer hondvriendelijke vakantiehuizen, bungalows, villa's en groepshuizen voor 10 personen aan zee, waar ook 2 of 3 honden zijn toegestaan.
Er zijn zelfs enkele huiseigenaren die het geen probleem vinden als u 4, 5 of nog meer honden meebrengt!

Vooral in Nederland, België en Duitsland zijn voor rolstoelgebruikers en mindervaliden veel goed aangepaste vakantiehuizen, villa's en bungalows voor 10 personen aan zee of aan de kust beschikbaar.
Maar ook in bijvoorbeeld Italië, Spanje en Frankrijk wordt het aanbod met rolstoelvriendelijke en rolstoeltoegankelijke locaties steeds groter.

Appartement, chalet of vakantiehuis voor 10 personen op een vakantiepark of bungalowpark aan zee huren?
Bent u op zoek naar een 10-persoons appartement, villa of vakantiehuis op een vakantiepark aan zee of bungalowpark aan de kust?
De website Top Vakantieparken van A Vakanties is een unieke website met daarop een bijzonder groot aanbod Top vakantieparken.
Meer dan 100 van deze Top Vakantieparken liggen aan zee, aan de kust, aan een rivier of aan een meer.
Ook indien u bijvoorbeeld een 10-persoons, 12-persoons of 14-persoons appartement, vakantiehuis of villa op een vakantiepark aan zee zoekt, zult u op deze website slagen.
U kunt een 10-persoons vakantiehuis, villa, chalet of bungalow op een kindvriendelijk vakantiepark of een familiepark aan zee of aan de kust boeken of juist op een kleinschalig vakantieparkje waar u kunt genieten van de rust en de mooie omgeving. 

Een villa, appartement of vakantiehuis aan zee is vaak niet goedkoop, vooral als u een luxe locatie aan zee wilt huren. 
Zoekt u dan tussen de last minute aanbiedingen naar een voordelig appartement of vakantiehuis voor 10 personen aan zee.

Ga nu naar de website vakantiehuizen aan zee en zoek en boek dat unieke 10-persoons appartement, vakantiehuis, bungalow of villa aan zee!


Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties