Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuizen aan zee (algemene informatie)

Unieke website en uniek aanbod!

Vakantiehuizen aan zee is een unieke website van www.a-vakanties.nl

Bij vakantiehuizen aan zee kun je online fantastische vakantiehuizen aan zee, appartementen aan zee, villa’s, bungalows en landhuizen boeken.
Deze accommodaties aan zee liggen op de mooiste plekjes aan zee in Nederland, België, Spanje, Frankrijk, Italië, Kroatië en alle andere landen van Europa waar er zee, zon en strand is.
Ook hebben wij een aanbod accommodaties dat aan een meer ligt.

Vakantiehuizen aan Zee is een website van A Vakanties

A Vakanties is een professionele en servicegerichte internet reisorganisatie waar deskundigheid, betrouwbaarheid en service voorop staan. Met meer dan 1.000.000 bezoekers per jaar en 20 websites is A Vakanties één van de grotere spelers in de internet reisbranche. A Vakanties doet alleen zaken met betrouwbare reisorganisaties zoals Belvilla, Interhome en Bungalow.Net.

A Vakanties is gespecialiseerd in onder andere lastminutes, vakantiehuizen aan zee, groepsverblijven, bed and breakfast, aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden en huisdiervriendelijke vakantiehuizen.

Bij A Vakanties staat betrouwbaarheid en een goede service voorop.
De websites van A Vakanties zijn professioneel en het aanbod is altijd actueel. A Vakanties bestaat sinds 2008.

​Zie voor meer informatie over A vakanties en haar websites, www.a-vakanties.nl

Deskundigheid medewerkers

Onze medewerkers zijn deskundig en u graag van dienst. Zij helpen u graag bij het zoeken van de perfecte vakantiewoning of groepsaccommodatie.

Laagste prijs garantie van de aanbieders

Indien u een vakantiehuis of villa aan zee boekt via vakantiehuizen-aan-zee.com dan betaalt u dezelfde prijs als wanneer u het vakantiehuis aan zee rechtstreeks via de website van een van de aangesloten aanbieders zou boeken.
Eventuele vroegboekkortingen, last minute kortingen en andere kortingen worden volledig aan u verleend en zijn al verwerkt in de huurprijs.
Ook berekenen wij geen extra boekingskosten of administratiekosten. Er wordt door ons dus geen toeslag berekend op de huurprijs van vakantiehuizen aan zee en we berekenen zelf ook geen boekingskosten.
U hebt de keuze uit het aanbod van meerdere betrouwbare huizenaanbieders!
​Veel voordeel en gemak voor u bij het zoeken en boeken van een vakantiehuis aan zee of een villa aan zee.

Meer dan 20.000 accommodaties aan zee

Nergens anders vind je een groter aanbod vakantiehuizen aan zee. Verder zoeken hoeft niet meer, de perfecte accommodatie vind je zeker op deze site.

We werken alleen samen met gerenommeerde huizenaanbieders

Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat u uw accommodatie boekt bij betrouwbare touroperators.
​Het is dan ook belangrijk om te weten dat wij alleen samenwerken met betrouwbare en gerenommeerde touroperators. Voorbeelden zijn Belvilla, Bungalownet, Interhome en anderen.
Als u via deze site boekt dan krijgt u rechtstreeks van de betreffende touroperator een bevestiging, factuur en overige relevante informatie.

Nederlandse kust

Op deze website vind je een uitgebreid overzicht van badplaatsen aan de Nederlandse kust, de faciliteiten en uitgaansgelegenheden per badplaats en relevante adressen en tips.

Belgische kust

Op deze website vind je ook de belangrijkste badplaatsen aan de Belgische kust en relevante informatie. Als je een huisje aan de Belgische kust wilt boeken, kan je snel zien wat er in een bepaalde badplaats aan de Belgische kust te doen is. Al onze informatie is, voor zover wij weten actueel. Wij adviseren u echter altijd navraag te doen.