Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Huren met zekerheid

Indien u een via deze website een vakantiehuis aan zee huurt, wilt u natuurlijk wel zeker zijn dat u dit prachtig gelegen vakantiehuis aan zee bij een betrouwbare reisorganisatie huurt.
Wij kunnen u gerust stellen. Indien u via deze website een vakantiehuisje aan zee huurt, dan huurt u deze rechtstreeks bij een betrouwbare aanbieder.
Zo huurt u een vakantiehuis aan zee niet alleen voordelig maar ook met maximale zekerheid.

ANVR

Indien u een vakantiewoning aan zee huurt via deze website en de betreffende aanbieder is aangesloten bij de ANVR dan huurt u deze unieke vakantiewoning aan zee met de volgende zekerheden:

Aanbieders die bij de ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden.
Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten reisorganisaties en touroperators.
U huurt uw vakantiehuis aan zee dan met maximale zekerheid.

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) kent een garantieregeling indien u een vakantiehuisje aan zee gehuurd heeft en de aanbieder waar u de vakantiewoning gehuurd heeft in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan.
De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom.
Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde last minute vakantiewoning aan zee van doen hebben, worden mogelijk vergoed.
Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie.

Huurt u via deze website een vakantiehuisje aan zee of andere accommodatie bij een aanbieder die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR.
​U huurt uw vakantiewoning aan zee dan met maximale zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden

Thuiswinkel.org

Een aantal aanbieders waar wij accommodaties voor verhuren is aangesloten bij www.thuiswinkel.org

Indien u via deze website een vakantiewoning aan zee of aan de kust huurt via een aanbieder die is aangesloten bij thuiswinkel.org dan weet u zeker dat er sprake is van goede algemene voorwaarden, veilig betalen, veiligheid en privacy en onafhankelijke klachtenbemiddeling.
Huurt u een vakantiewoning aan zee via deze website dan hebt u te maken met een aanbieder die is aangesloten bij thuiswinkel.org.
U huurt uw vakantiehuisje aan zee dan bij een aanbieder met goede algemene voorwaarden en een onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Samenvattend

Als u een aantrekkelijke vakantiewoning aan zee via deze website boekt, boekt u met maximale zekerheid.

Alle huizenaanbieders met aanbod aan zee op deze website zijn aangesloten bij één of meerdere belangenorganisaties voor consumenten.
​U huurt uw vakantiehuis aan zee via deze website niet alleen snel en voordelig maar ook veilig en vertrouwd. Voordelige en prettige vakantie aan zee!

Geen geschikte vakantiewoning aan zee gevonden?

Heeft u geen geschikte vakantiewoning aan zee op deze website gevonden? Ga dan naar onze website www.vakantiewoning-zoeken.nl voor een nog groter aanbod vakantiehuizen met maximale zekerheid. Wij wensen u een fijne en zekere vakantie aan zee toe!