Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

12-persoons villa's en vakantiehuizen aan zee, villa, appartement aan zee 12 personen

Villa, appartement en vakantiehuis aan zee voor 12 personen

12-persoons accommodatie aan zee? Appartement, villa of vakantiehuis voor 12 personen aan zee huren?

Vakantie aan zee?
​Bent u op zoek naar een 12-persoons vakantiehuis, villa of appartement aan zee?
Op deze website vakantiehuizen aan zee vindt u een groot en uniek aanbod van vakantiehuizen, villa's en appartementen die aan zee liggen en geschikt zijn voor 12 personen.
Maar u vindt hier ook leuke chalets, huisjes, groepsaccommodaties en villa's voor 12 personen, die op een andere manier aan het water zijn gelegen.
Bijvoorbeeld aan de kust, langs een boulevard of aan het strand.
Ook 12-persoons bungalows en vakantiehuizen aan een meer of aan een rivier vindt u bij ons. 

In veel luxe 12-persoons appartementen, villa's en vakantiehuizen aan zee of aan de kust, is ook een privézwembad beschikbaar.
Soms is er zelfs ook een sauna aanwezig. Hoe luxe wilt u het hebben?

Allemaal accommodaties voor 12 personen die aan het water liggen en daardoor heel geschikt zijn voor een visvakantie, een vaarvakantie of andere sportieve activiteiten, zoals zwemmen, roeien, zeilen, kajakken, raften, kanoën of met een zelfgemaakt vlot een rivier afzakken.
Bijvoorbeeld als locatie voor de zomervakantie, meivakantie, herfstvakantie of kerstvakantie met uw gezin of familie, een weekend of een paar dagen er even tussenuit met vrienden, uw bedrijf, een groepje collega's, zakenrelaties of  leden van de zeilvereniging, roeivereniging, zwemvereniging of team.

Maar een villa of luxe en uniek vakantiehuis aan zee, aan de kust of aan het water is ook uitermate geschikt om als trouwlocatie met de receptie te huren of voor uw bruiloftsfeest, jubileum, bedrijfsfeest, vergaderlocatie om ook te overnachten, reünie of als spirituele locatie voor bewustwordingsactiviteiten als healings, yoga, retraite, meditatie en bezinning.

U vindt onze beschikbare villa's, vakantiehuizen, appartementen en bungalows aan het water, het strand, de kust of aan zee in Nederland vooral in de kustprovincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland, Groningen en op de Waddeneilanden, zoals Texel en Ameland.

Verder hebben wij in België, Duitsland, Italië, Kroatië, Spanje, Portugal, Frankrijk en Groot-Brittannië (Wales) een groot aanbod met vakantiehuizen, accommodaties, appartementen, villa's, chalets en groepshuizen voor 12 personen aan zee, aan de kust of op een andere manier dichtbij water gelegen, bijvoorbeeld aan de Italiaanse meren.
In Hongarije vindt u prachtige 12-persoons villa's en leuke vakantiehuizen die aan de Hongaarse meren liggen.


Wij beschikken bovendien over veel grote vakantiehuizen, villa's groepsaccommodaties en vakantiebungalows aan zee, die voor veel meer dan 12 personen geschikt zijn.
Zo kunt u bijvoorbeeld ook een villa of groot vakantiehuis aan zee, aan de kust  of aan het water voor 18 personen, 20 personen, 25 personen, voor 30 personen, 36 personen, 40 personen, 45 personen, 50 personen, 60 personen en zelfs voor 70 personen huren!
Uiteraard beschikken wij ook over leuke kleine vakantiehuisjes aan zee, aan een meer, aan de kust of aan het strand.
U kunt bij ons ook terecht als u alleen, met 2 personen, 4 personen of met 6 personen aan zee of op een andere manier aan het water wilt verblijven!

In alle beschikbare landen op onze website met vakantiehuizen aan het water, vindt u ook de mogelijkheid om een vakantiehuis, chalet, appartement, villa of groepsaccommodatie voor 12 personen op een vakantiepark aan zee, aan de kust, aan een meer of aan een rivier te huren.

U vindt binnen dat grote aanbod met 12-persoons accommodaties aan zee, aan de kust, aan het water of aan het strand veel aangepaste vakantiehuizen met speciale voorzieningen en diverse aanpassingen voor mindervaliden, personen die in een rolstoel zitten, iemand met een beperking en gehandicapten.
Bovendien zijn er voor 12 personen veel huisdiervriendelijke locaties, waar het is toegestaan om 1 hond of 2, 3, 4, 5 of 6 of meer honden mee te brengen naar een villa, bungalow, appartement, vakantiehuis aan zee.

Een villa, vakantiehuis, appartement of een vakantiebungalow aan zee voor 12 personen hoeft helemaal niet duur te zijn, als u huurt binnen een last minute periode of een aanbiedingsprijs.


Bezoek nu de website vakantiehuizen aan zee voor het zoeken en boeken van een 12-persoons vakantiehuis, appartement of villa aan zee, aan het strand, aan de kust of aan het water.


Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties