Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Mooiste villa's en vakantiehuizen aan zee voor 14 personen

Villa's en vakantiehuizen aan zee voor 14 personen

Villa aan zee voor 14 personen huren?

Op de website vakantiehuizen aan zee staan de mooiste 14-persoons villa's, vakantiehuizen, bungalows, vakantievilla's en appartementen aan zee.
U vindt hier een uniek aanbod met 14-persoons, 16-persoons, 18-persoons, 20-persoons en 30-persoons luxe villa's, appartementen en vakantiehuizen aan zee in o.a. Spanje, Italië, Frankrijk, Griekenland, Kroatië, Portugal, Groot-Brittannië, Nederland en België.

Behalve grote, luxe villa's en vakantiehuizen aan zee verhuren wij ook kleine huisjes aan zee, bijvoorbeeld 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons luxe bungalows, villa's en appartementen aan zee.
Bij een luxe villa, vakantiehuis of bungalow aan zee voor 14 personen, beschikt u vaak over een privézwembad en soms ook nog een privé sauna.

Op onze website vindt u ook villa's, bungalows, appartementen en vakantiehuizen die aan of dicht bij het strand of aan de kust zijn gelegen.
Ons aanbod bevat bovendien een groot aantal villa's en vakantiehuizen die een meer of aan een rivier liggen, zoals in Hongarije en Italië.
Ook op onze vakantieparken aan zee, aan de kust, aan het strand of aan een meer of een rivier vindt u een ruime keuze in villa's, appartementen, vakantiehuizen, bungalows en groepsaccommodaties voor 14 personen.

U kunt iedere 14-persoons vakantievilla of vakantiehuis aan zee op deze website online zoeken en boeken.

Veel plezier bij het bekijken van deze prachtige en unieke vakantiehuizen en villa's aan zee voor 6, 8, 10, 12 of 14 personen op deze website.

De website vakantiehuizen aan zee is een website van A Vakanties.

A Vakanties is gespecialiseerd in o.a. 14-persoons luxe villa's aan zee, grote vakantiehuizen aan zee geschikt voor 8 tot 30 personen en groepsaccommodaties tot 70 personen.

Hierbij zijn we niet alleen gespecialiseerd in luxe en grote villa's en vakantiehuizen aan zee maar ook in bijvoorbeeld wintersportaccommodaties voor grote groepen, voor mindervaliden aangepaste groepsverblijven, bungalows, vakantiehuizen en familiehuizen, hondvriendelijke en huisdiervriendelijke locaties waarbij 1, 2 of 3 honden toegestaan zijn en last minutes.​Met meer dan 20 websites is de kans groot dat u bij A Vakanties die 14-persoons villa, vakantiehuis of appartement aan zee vindt.
​U huurt uw 14-persoons vakantiehuis aan zee online.

Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties