Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantie aan zee

Vakantie aan zee in Nederland

Vakantie aan zee? Huur een vakantiehuis, chalet, bungalow, villa of bed and breakfast aan zee

Op onze website vindt u 10.000 vakantiehuizen, villa's, appartementen, chalets,bungalows en bed and breakfast aan zee.
Voor een unieke 
vakantie aan zee!

Vakantie aan zee boeken?
​Op de website vakantiehuizen aan zee van A Vakanties staat een zeer grote aanbod met vakantiehuizen, chalets, groepsaccommodaties, vakantievilla's, bungalows en appartementen aan zee.
O.a. voor een ontspannen vakantie aan zee in Nederland, bijvoorbeeld in Zeeland en aan de Zeeuwse kust of in Friesland, Groningen, Zuid-Holland en Noord-Holland.

Maar ook voor een vakantie aan zee in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Nederland, België, Kroatië en Slovenië.

U kunt hierbij kiezen uit villa's, vakantiehuizen, bungalows, appartementen en huisjes voor 2-4 personen, voor 4-10 personen, voor 10-15 personen, voor 15-20 personen, voor 20-25 personen en voor 25-32 personen.
Voor een vakantie aan zee of aan het strand met uw gezin of de hele familie of voor een weekendje of een paar dagen lekker weg met vrienden of een groep collega's.
Deze locaties aan zee zijn echter ook heel geschikt als zakelijk verblijf voor een vergaderlocatie tijdens vergaderingen met overnachtingen, seminar, bedrijfsfeest, training, personeelsbijeenkomst en workshops.
Maar ook als trouwlocatie, voor het vieren van uw bruiloft, huwelijksfeest of receptie, jubileum, bijzondere gebeurtenis en voor spirituele groepen die dagen van bezinning, bewustwording, meditatie, healing, retraite en yoga organiseren is een vakantiehuis, landhuis, villa of groepsaccommodatie aan zee een aanrader!

Onze accommodaties, vakantiehuizen, chalets en huisjes aan zee zijn op diverse manieren aan het water gelegen.
Niet alleen aan de zee of aan het strand, maar ook aan een mooie rivier of aan een romantisch meer.
Deze locaties aan het water zijn dus heel geschikt voor een vaarvakantie of een visvakantie.
Boek een villa, chalet, huisje, bungalow, groepsaccommodatie of vakantiehuis op een vakantiepark aan zee, aan de kust of aan het strand!
Er is vaak de mogelijkheid om een boot te huren of om uw eigen boot mee te brengen en aan te leggen aan de eigen steiger bij de gehuurde villa, bungalow of het chalet aan het water.

Wij bieden een vakantie aan zee voor iedere doelgroep.
Wilt u een vakantie aan zee boeken en gaat er een huisdier mee? Ook dan hebben wij leuke accommodaties aan zee voor u te huur! 

In veel van onze chalets, vakantiehuizen, bungalows en grote groepsaccommodaties aan zee zijn huisdieren en dus ook honden toegestaan.
In de meeste van onze villa's, vakantiehuizen en appartementen aan zee zijn 1 of 2 honden welkom.
Echter, er zijn ook leuke huisjes en prachtige vakantiehuizen en villa's aan zee beschikbaar waar meer huisdieren zijn toegestaan en waar 3 of 4 honden worden toegestaan.

Ook luxe vakantievilla's aan zee met privézwembad en sauna vindt u bij ons, evenals rolstoelvriendelijke huisjes en rolstoeltoegankelijke villa's aan zee die zijn aangepast voor mindervaliden.

Bij iedere accommodatie aan zee staat vermeld wat de afstand naar zee is en wat de faciliteiten van de villa, bungalow of appartement aan zee zijn.

Onze 10.000 leuke en gezellige huisjes, luxe en zeer mooie villa's, appartementen en chalets aan zee zoekt en boekt u online ia www.vakantiehuizen-aan-zee.com
Wij bieden bovendien regelmatig voordelige last minutes, zodat uw vakantie aan zee niet duur hoeft te zijn!

Vakantie aan zee in Nederland.

Wilt u een vakantie aan zee in Nederland boeken?
Ook in Nederland zijn er veel verschillende mogelijkheden om een vakantie aan zee te boeken.

Huur bijvoorbeeld een uniek vakantiehuisje, een appartement of een villa aan zee in Nederland.
Of boek voor een vakantie aan zee een bed and breakfast.
Een B&B is een goedkope manier om een vakantie aan zee te boeken.
U kunt een bed and breakfast aan zee voor een weekend, een midweek, week of voor één nacht boeken.
Via onze website www.bed-and-breakfast.nl kunt u een leuke en gezellige B&B aan zee in de omgeving van Den Haag, Katwijk, Noordwijk aan zee en een aantal plaatsen in Zeeland huren.

Een vakantie aan zee in Nederland in een bed and breakfast is gezellig, bijzonder en goedkoop, maar ook een praktisch onderkomen tijdens een evenement, beurs, workshop, wedstrijd, festival en na een feest of een bruiloft.

 

Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties