Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis aan zee voor bruiloft, trouwfeest of huwelijksreis

Een vakantiehuis aan zee huren voor een bruiloft of huwelijksreis

Een vakantiehuis aan zee of een villa of landhuis aan zee is een originele en vooral romantische trouwlocatie.
Je kunt het vakantiehuis, het landhuis of de villa aan zee en het strand huren om het officiële deel met de ambtenaar van de burgerlijke stand te laten plaatsvinden, waar jullie in het bijzijn van 
jullie liefste familie, beste vrienden en de verdere genodigden en bruiloftsgasten de trouwgeloften aan elkaar uitspreken. 
Aansluitend kun je de receptie en het trouwfeest in het vakantiehuis of in de villa aan zee houden.
Je kunt ervoor kiezen om vervolgens alleen met de naaste familie en jullie getuigen of beste vrienden in de villa of het vakantiehuis aan zee te blijven overnachten of dat na de bruiloft alle gasten die voor het huwelijk zijn overgekomen mogen blijven slapen.
Het hangt dus af van het aantal overnachtende familieleden, vrienden en gasten of je een vakantiehuis aan zee of een villa aan het strand voor 10 personen, voor 15 personen, voor 20 personen, voor 25 personen of voor 32 personen huurt.

Een vakantiehuis of landhuis aan zee of een villa aan het strand is ook een perfect
verblijf tijdens een huwelijksreis of lekker een paar dagen weg na de bruiloft of het trouwfeest.
Wat dacht je ervan om een vakantiehuis of villa aan zee met een privézwembad in bijvoorbeeld Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Kroatië of Slovenië of op Curaçao of Kreta te huren? 
Je kunt via deze website online een luxe vakantiehuis, landhuis of villa aan zee huren als trouwlocatie voor het houden van jullie bruiloft, trouwfeest, receptie of huwelijksreis en eventueel overnachting van de familie, vrienden en alle overige bruiloftsgasten.


Kasteel met privé zwembad huren.
Een aanrader voor het houden van een bruiloft of als trouwlocatie in de Ardennen betreft een zeer luxe kasteel met privé zwembad, sauna en verschillende jacuzzi's, thermen en andere wellness faciliteiten.
Dit luxe kasteel in de Ardennen is zeer aan te bevelen als bruiloftslocatie maar is ook geschikt als verblijf tijdens de huwelijksreis.
​Met een capaciteit voor 40 personen, een feestzaal voor 60 personen, een bruidssuite en een prachtige kasteeltuin, is dit een unieke locatie in de Ardennen voor je bruiloft, trouwlocatie of huwelijksfeest. In de kasteeltuin kunnen bovendien prachtige trouwreportages gemaakt worden. 


Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties