Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuisjes aan zee Nederland

Groot aanbod vakantiehuisjes aan zee in Nederland.

Vakantiehuisjes aan zee huurt u via de website vakantiehuizen-aan-zee.com

Ons aanbod vakantiehuisjes aan zee is zeer groot en geschikt voor 2 personen in een Kustwachttoren, voor 3 personen, voor 4 personen, op het strand voor 5 tot 6 personen, voor 8 personen in de duinen, voor 10 personen met een eigen sauna en bubbelbad, voor 12 personen, voor 14 personen, voor 16 tot 20 personen in een oude herberg, voor 22 tot 24 personen, voor 26 tot 30 personen op een tweemastklipper of in een boerderij in Friesland, voor 30 tot 32 personen, voor 34 personen, voor 36 tot 40 personen, ook voor 40 personen op Ameland, voor 42 tot 44 personen en voor 60, 65 en 70 personen.

Onze huisjes aan zee in Nederland liggen aan de Nederlandse kust van Noord-Holland en Zuid-Holland, in Zeeland/aan de Zeeuwse kust, in Friesland, bij de Waddenzee en op de Waddeneilanden Ameland, Texel, Vlieland, Schiermonnikoog en Terschelling.
Deze huisjes aan zee zijn van particuliere huiseigenaren of liggen op een mooi vakantiepark aan de kust, vlakbij de zee en op het strand of midden in de duinen.

Een groot deel van onze vakantiehuizen aan zee in Nederland is hondvriendelijk. Dat houdt in dat er in ieder geval 1 hond is toegestaan.
Maar u vindt bij ons ook vele huisdiervriendelijke locaties waar u met 2 honden of 3 honden in de vakantiewoning aan zee mag verblijven.
Soms zijn zelfs 4 honden welkom!
Bovendien kunnen wij bij de meeste particuliere huiseigenaren ook nog meer honden voor u aanvragen, dan er bij het vakantiehuis dat u wilt huren vermeld staat.

Sommige van onze luxe vakantiehuisjes aan zee zijn aangepast voor mindervaliden of ouderen die niet goed meer kunnen (trap)lopen, bijvoorbeeld in Zeeland in een 4-persoons appartement met een lift en een elektrisch verstelbaar 2-persoonsbed.
In Zuid-Holland is een 6-persoons vakantiehuis met wandbeugels in het toilet beschikbaar, terwijl u in Zeeland een familiehuis voor 10 personen met een aangepaste badkamer met een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje en een toilet met wandbeugels kunt huren.
Net als een rolstoelvriendelijke kajuitwoning voor 6 personen, voor 8 personen en voor 14 personen in Zuid-Holland waar ook nog een douchebrancard, een tillift en elektrisch verstelbaar hoog-laagbed aanwezig zijn.
In een vrijstaand 6-persoons huisje op Texel staan o.a. 2 elektrisch verstelbare bedden en in een luxe vakantiewoning voor 6 personen aan de Zeeuwse Kust zijn het toilet, de douche en de wastafel in één van de badkamers aangepast voor mindervaliden.
Een 6-persoons bungalow in Friesland beschikt over 1 elektrisch hoog-laagbed en in de keuken is het aanrecht aangepast voor rolstoelgebruikers.
Ook in een 4-persoons chalet op Texel is het aanrecht in de keuken aangepast voor iemand in een rolstoel en hier vindt u bovendien 2 elektrisch verstelbare hoog-laagbedden met papegaai en in de badkamer een rolstoeltoegankelijke douche met een douchezitje en beugels, een in hoogte verstelbare wastafel en een verhoogd toilet.
Dat is ook het geval in een aangepaste moderne lodge voor 4 personen in Noord-Holland.

Vakantiehuisjes aan zee kunnen in het hoogseizoen relatief duur zijn.
Dit komt omdat er in het hoogseizoen veel vraag is naar vakantiehuisjes aan zee.
Wanneer u in een vakantiehuis aan zee ook nog kunt beschikken over luxe wellness faciliteiten, zoals een privézwembad, een eigen sauna, een hottub, een jacuzzi of een bubbelbad, zal de huurprijs hoger uitvallen dan bij een eenvoudig vakantiehuis aan zee het geval is.
Houd daarom de aanbiedingen van onze vakantiehuisjes aan zee goed in de gaten en boek een vakantiehuisje aan zee in een lastminute periode of indien mogelijk buiten de schoolvakanties, waarin de huurprijs een stuk lager dan gewoonlijk zal zijn.
Uw vakantie aan zee kan dan erg voordelig uitvallen!
Als er een aanbieding is, wees er dan snel bij want de mooiste en voordeligste vakantiehuisjes aan zee zijn het eerste weg.

In België liggen onze vakantiehuisjes aan de Belgische of Vlaamse kust, in of nabij de kustplaatsen Knokke-Heist, De Panne, Oostende, Nieuwpoort, Diksmuide, Pittem, Westende, Sijsele-Brugge, Ieper en Wenduine.

Onze overige vakantiehuisjes aan zee liggen in de populaire vakantielanden Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland en Portugal en in de minder bekendstaande vakantielanden aan zee Duitsland, Kroatië, Polen, Groot-Brittannië/Verenigd Koninkrijk en op Curaçao.

Vakantiehuisjes aan zee en uw huisdier meenemen

Wilt u een vakantiehuisje aan zee boeken en een of meer huisdieren meenemen?
Bedenk dan dat het op veel stranden verboden is voor honden, zelfs als ze aangelijnd zijn.
Gelukkig zijn er stranden waar u en uw honden wel welkom zijn en waar u dus een vakantiehuisje aan zee voor u en uw hond kun boeken.
Boekt u een vakantiehuisje zee in het buitenland, zoek dan vooraf uit wat de regels ten aanzien van huisdieren zijn.
Zie ook onze website www.vakantie-met-hond.be waar u veel vakantiehuisjes aan zee kunt vinden, waar 1 hond is toegestaan of waar 2 honden of 3 honden worden toegelaten.
Helemaal hondvriendelijk is het vakantiehuisje aan zee als de tuin of het terrein volledig omheind is en uw hond of honden dus lekker los kunnen lopen.

Luxe vakantiehuisjes aan zee, aan de kust of vlakbij het strand in Nederland

Ons aanbod luxe vakantiehuisjes aan zee is bijzonder groot. U kunt bij ons ook villa's aan zee huren of luxe appartementen.
En wat is er luxer dan een luxe vakantiehuisje aan zee huren, zo vanuit dat vakantiehuisje aan zee het strand of de duinen inlopen en te genieten van de zee en de natuur.
Luxe vakantiehuisjes aan zee zijn er ook voor grotere groepen mensen. Hoe meer sterren een vakantiehuisje aan zee heeft, des te luxer een vakantiehuisje aan zee is.
Een aantal luxe vakantiehuisjes aan zee heeft een privézwembad en soms ook nog een eigen sauna, hottub, jacuzzi en bubbelbad.

Unieke vakantiehuisjes aan zee voor grote groepen

Ieder van onze vakantiehuisjes aan zee is uniek.
Wilt u met een groter gezelschap of een heel grote groep een vakantiehuisje aan zee boeken? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want wij hebben een groot aanbod unieke en grote vakantiehuisjes aan zee.
Sommige van die grotere vakantiehuizen aan zee zijn geschikt tot wel 50, 60 en 70 personen.
Perfect om een vakantie, reünie, bedrijfsuitje, schoolreis, werkweek of weekendje weg aan zee met uw hele familie, meerdere gezinnen met kinderen, schoolklas, studenten, vriendengroep of uw bedrijf te houden bijvoorbeeld.

Particulier vakantiehuisje huren?

Het is ook mogelijk een particulier vakantiehuisje aan zee te huren. Bijvoorbeeld via onze website Nederland-vakantie.nu. Hier kunt u prachtige vakantiehuisjes in Nederland huren die in particulier bezit zijn.
Huur bijvoorbeeld een particulier vakantiehuisje in Zeeland. De kans is groot dat u hier een vakantiehuisje aan zee vindt.

Vakantiehuisjes aan zee in Zeeland

Ook de vakantiehuisjes aan Zee in Zeeland worden steeds vaker gehuurd. Dit komt met name omdat de stranden in Zeeland breed, schoon en relatief rustig zijn.
Op een strand in Zeeland kunt u nog een plekje voor uzelf vinden en genieten van de rust en het natuurschoon.

Wij hebben een groot aanbod met vakantiehuisjes aan zee in Zeeland, onder andere voor 2, 3, 4, 6, 8 of 10 personen.
Maar u kunt bij ons ook 12-persoons, 14-persoons of 20-persoons vakantiehuisjes aan zee in Zeeland huren.


 


Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties